top of page

PULSE MEDIA =
VISUAL BRANDING & STORYTELLING

Pulse Media er et dansk videoproduktionsselskab,

hvor drivkraften er at kunne presse grænser for, at kunne fortælle den helt rigtige historie. 

 

Hvis du vælger Pulse Media til at stå for din næste videoproduktion, vil du blive mødt af en tilgang, hvor kreativitet og professionalisme er i fokus. Mulighederne med video er store, og derfor afstemmer vi altid forventninger, så vi ikke går forbi hinanden igennem processen.

Ved Pulse Media er det ikke kun videoproduktion du får som produkt. Jeg vejleder dig også gerne igennem hele processen fra A-Z. Det kan være alt fra valg af lokationer, til hvilke formater der skal leveres når en video skal bruges på de sociale medier.

AdobeStock_309107602.jpeg
047A8731.jpg
VICTOR ANDERSEN | INDEHAVER

"Siden jeg var en lille dreng, har jeg været betaget af at lave film. Jeg har derfor stiftet denne virksomhed på baggrund af at lave film, reklamer, og kreative videoprojekter i høj kvalitet. 

Her leveres der professionelt markedsføringsindhold med speciale i videoproduktion. Jeg forsøger bedst muligt, at vække en idé til livs ved at give videoer et friskt pust. Som kunde kan du forvente, at jeg er med fra idéudvikling til det endelige resultat. Kunden skal altid være tilfreds med resultatet.

Derfor laver jeg videoer til kunder alt efter deres tanke om den ønskede video. Fantasien har frie rammer, så det kan være alt fra reklame til event-videoer. Perfektion er den vigtigste ting for mig. Jeg laver ikke ting ”halvt”. Med professionelt videoudstyr kan jeg garantere et flot resultat."

bottom of page